Search
Close this search box.

15 albuma koje jedva čekamo u 2020. godini

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Možda je nova godina tek počela, ali zvezde širom sveta odavno rade na novim materijalima, koje će nam uskoro predstaviti.

Sa jedne strane, imamo potvrđene informacije da ćemo slušati novu muziku koju nam spremaju Selena Gomez, Justin Bieber, Halsey, Kesha i Dua Lipa.

Sa druge, držimo fige da konačno svetlost dana ugleda nešto što je snimila Rihanna, a onda i Normani, Lady Gaga… lista može u nedogled.

Zbog toga smo i sastavili galeriju albuma kojima se radujemo u 2020. godini. Koji izvođač je na tvojoj listi omiljenih? Pokreni galeriju i pogledaj!

[tps_start_button label=“POKRENI GALERIJU“ style=““ class=“btn“]

Selena Gomez – Rare

Ovo je album koji nam stiže kroz nekoliko dana, tačnije već 10. januara, a naslovne numere Lose You To Love Me Look at Her Now osvojile su nas na prvo slušanje.

Sel i ovoga puta radi sa proverenim hitmejkerima, Juliom Michaels Justinom Tranterom, a na albumu će se naći i dueti sa reperima 6lackom i Kidom Cudijem.

Halsey – Manic

Halsey je na sceni već dve godine, ali je tek sada rešila da nam pokaže pravu sebe – trećim albumom, koji otvara pesma Ashley, što je njeno pravo ime.

Već smo čuli hitove Without Me Graveyard, kao i saradnju sa Sugom iz BTS-a, a na albumu sarađuje i sa Dominicom Fikom i legendarnom Alanis Morrissette. Izlazi 17. januara.

POSLEDNJE VESTI