Search
Close this search box.

Policija hapsila fanove Justina Biebera u Parizu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Policija je u utorak bila primorana na akciju nakon što su desetine obožavalaca Justina Biebera zanemarili trenutne epidemiološke i bezbednosne mere okupljanjem ispred hotela gde je pevač odseo.

Naime, kanadski pevač prijavio se u hotel s pet zvezdica nakon što je sa suprugom, manekenkom Hailey Bieber otputovao u francusku prestonicu 1. marta, na 27. rođendan.

Međutim, kasnije je primećen da snima video materijal na krovu hotela, a njegovi obožavaoci su činili sve da ga vide i da mu se približe.

Pop-zvezda je bio na krovu zgrade, okružen članovima ekipe s kojom je snimao. Nosio je bež košulju i tamne pantalone.

Justin je u pauzama snimanja nosio preko lica zaštitnu masku.

Međutim, masovno okupljanje obožavatelja u krugu hotela “Mandarin orijental” podstaklo je lokalne vlasti da pošalju 40 policajaca kako bi ih naterali da se sklone i tako ne ugrožavaju zdravlje. Bilo ih je najmanje 150.

Najpre nisu reagovali na apele policajaca da napuste mesto okupljanja, čak se broj obožavatelja u ovom delu Pariza povećavao. Sve više njih se okupljalo u nadi da će bar na trenutak videti mladu zvezdu.

Policija je zato zatražila od okupljenih da hitno napuste mesto okupljanja i dala rok od 15 minuta.

Nakon toga je usledilo hapšenje onih koji su ipak rešili da ostanu. Najverniji obožavaoci lika i dela 27-godišnjeg pevača završili su u pritvoru.

POSLEDNJE VESTI