Search
Close this search box.

Problematični pevač se okrenuo bogu, ali od jedne stvari nije mogao da odustane

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Otkako je počeo da veruje u boga i redovno ide u crkvu, Justin Bieber je novi čovek, ili se bar tako čini.

Nekada problematični mladi pevač bar se prividno smirio, pa zajedno sa suprugom Hailey vodi pobožan život, uprkos tome što njegove pesme tvrde drugačije.

U skladu sa odrastanjem i promenama kroz koje prolazi, Bieber je promenio i ton kojim razgovara za pratiocima i fanovima na društvenim mrežama.

Ipak, ono od čega produhovljeni pevač nije odustao jesu tetovaže: jedna od poslednjih je ruža na vratu, a na mrežama je otkrio simboliku iza ove tetovaže.

„Dolazim iz malog grada, Stratforda u Kanadi. Nisam imao mnogo materijalnih stvari i novac i slava mi nikad nisu bili motivacija – prosto sam voleo muziku,“ počeo je on.

„Ali, u tinejdžerskom dobu, dopustio sam frustracijama i nesigurnostima da diktiraju stvari koje vrednujem. Vrednosti su počele da se menjaju,“ nastavio je Bieber.

„Ego i moć počeli su da me preuzimaju i to je uticalo na odnose sa ljudima. Sada želim samo zdrave odnose,“ nastavio je Bieber.

„Želim da me motivišu istina i ljubav. Želim da budem svestan grešaka i učim iz njih. Želim da ostvarujem planove koje Bog ima za mene i sve radim sam! Želim da se odreknem sebičnih želja svakog dana, kako bih bio dobar suprug i budući otac. Zahvalan sam što mogu da hodam uz Isusa, koji me vodi,“ zaključio je pobožni pevač.

POSLEDNJE VESTI