Kako je bilo na Trci na štiklama?

Juče je održana još jedna Trka na štiklama u organizaciji magazina Cosmopolitan. Ispred Delta City-a juče se iskupilo preko 170 devojaka koje su želele da se oprobaju o ovom ponekad “ekstremnom” sportu. :)

Devojke su bile podeljene u osam kvalifikacionih trka. Propozicije su bile jasne, štikle su morale da budu ne niže od 8 cm i ne šire od 2 cm. Takmičarke su bile jakooo motivisane da osvoje glavnu nagradu od 1500 evra. Bilo je guranja, laktanja, padova, svađa, prepirki… Ma svega što možete da zamislite! :)

Ipak, organizatori su se potrudili da takmičenje prođe u fer-plej atmosferi…

Pobednica koja je kući odnela 1500 evra je Marina Berćković.

Pored anonimnih devojaka koje su učestovale, organizovana je posebna trka i to samo za poznate dame, u njoj su učestvovale Goca Tržan koja je došla sa ćerkicom Lenom, Iva Smiljanić iz emisije City, pevačica Ana Štajdohar i voditeljka Milice na kvadrat, Jovana Medić.

Devojke su odlučile da trče zajedno, tako da nije bilo pobednice, a nagrada od 2000 eura otišla je u humanitarne svrhe, za izgradnju još jedne Sigurne kuće

Pogledajte najzanimljivije detalje sa ovogodišnje Trke na štiklama.

Takođe posle galerije fotografija pogledajte i jednu prepirku između takmičarki… Čisto da steknete utisak koooliko smo se juče dobro proveli… :)

Povezane vesti

Back to Top