Prati nas

Extra

5 lakih načina da svoj život učiniš boljim

Većina nas bira početak godine za pravljenje velikih promena u svom životu, zato je pravo vreme da 2020. godinu učiniš boljom od svih prethodnih!

Evo nekoliko jednostavnih načina da postaneš zdravija, lepša i srećnija!

1. Aktiviraj se!

Ok, ne moraš odmah započeti sa svakodnevnim intenzivnim HIIT treninzima, ali hodaj, što više hodaj. Upiši se na neki zabavan fitnes program na koji si oduvek želela da kreneš – samo počni!

2. Hrani se zdravije

Stižu praznici, a sa njima i nebrojena iskušenja u vidu raznovrsne i vrlo kalorične hrane kojoj je teško odoleti. Ali, baš sada je pravo vreme da očistiš svoje telo, smanjiš unos ugljenih hidrata… Tako ćeš se pripremiti za praznike, ali i osećati mnogo bolje.

3. Reši se stvari koje ti više ne trebaju

Sada ili nikada. Raščisti svoj radni sto, ormar, otarasi se svih stvari koje ti opterećuju prostor i  život. Napravi prostora za neke nove i bolje stvari u svom životu!

4. Napravi svojevrsnu “mentalnu mapu”

Reč je o dijagramu specifične forme koji prikazuje ideje i razmišljanja na neki kreativan način. Neka se tvoj šematski prikaz sastoji od nekih ciljeva, planova i ideja koje nameravaš da realizuješ do kraja godine – tako će ti biti lakše da svoje misli sprovedeš u delo.

5. Nauči da kažeš: Briga me!

Da, dobro si pročitala. Što te je manje briga za neke stvari, to je bolje po tebe. Probaj!

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top