Search
Close this search box.

5 načina na koje se poznati nose sa raskidom: možda te inspirišu!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

https://www.youtube.com/watch?v=rJrv1gS0jK8

Ako ti je srce slomljeno i u ovom momentu se nosiš sa teškim raskidom, možda ti pomogne način na koji su se naše omiljene poznate ličnosti svojevremno nosile sa istom situacijom.

  1. Izoluj se od svega kao Emma Watson – Zvezda Harry Pottera je 2014. godine prolazila kroz veoma težak period nakon prekida veze sa Mattom Janneyem. Ona, prema sopstvenom priznanju, nije mogla da bude sama kod kuće jer ju je previše stvari asociralo na bivšeg. Umesto toga, ona je otputovala u Kanadu, gde je osamljena na planini imala dosta vremena da izanalizira celu njihovu vezu i prihvati to da je on neće čekati kod kuće kada se vrati. Pa, iako nismo svi privilegovani kao Emma da otputujemo u neku daleku zemlju, odlazak na selo kod bake i deke, ili nekih daljih rođaka koje retko posećujemo, deluje kao podjednako dobro rešenje jer će učinak biti isti. Skrenućemo misli i okupiraćemo se nečim novim.
  2. Pokušaj da ostaneš u prijateljskim odnosima sa bivšim kao Katy Perry – Vlasnica hita Roar je ranije ovog meseca prekinula jednogodišnju vezu sa glumcem Orlandom Bloomom, i umesto da priča loše o njemu i njihovoj vezi u javnosti, ona je imala samo reči hvale za bivšeg. Osim toga, njih dvoje su nastavili da razmenjuju poruke na dnevnom nivou, što deluje kao sjajna ideja jer nije tako lako preseći i prekinuti svaki kontakt sa nekim ko je bio značajan deo našeg života. Još uvek nas zanima kako je prošao ispit koji je trebalo da ima ili kako je njegov pas. To što veza sa nekim nije uspela, ne znači da treba u potpunosti da ga obrišemo iz svog života i da se pravimo kao da ne postoji.
  3. Posveti se sebi kao (takođe) Katy Perry – Nakon propalog braka sa Russell Brandom i neuspešne veze sa Johnom Mayerom, 32-godišnja pevačica se nije ustručavala da potraži pomoć psihologa. „Kroz terapiju sam shvatila da prvo moram da pomognem sebi kako bih bila tu za druge. Oduvek sam bila zaštitnički nastrojena prema svim ljudima u mom okruženju i glumila im mamu. Još uvek želim da pomognem kome god mogu i da spasim od problema ljude koje volim, ali ne treba usput da zaboravljam sebe kao pre, inače im neću biti od koristi.“
  4. Dobro se isplači, poručuje Christina Aguilera – Da su neisplakane suze najgore, najbolje zna pevačica koja stoji iza nekih od najlepših balada o slomljenom srcu. Nakon razvoda, Aguilera je shvatila da ništa ne treba potiskivati i da je sasvim normalno zaplakati onda kada ti nedostaje neko ko je bio ceo tvoj svet. Međutim, kao što suze ne treba potiskivati, isto tako ne treba konstantno plakati i ubijati se u pojam zbog istih stvari ukrug. „Život ide dalje, i naprosto duguješ sebi da se posvetiš stvarima i ljudima koje voliš.“
  5. Posveti se nečemu kreativnom, kao Taylor Swift i Adele – Da, ponekad uhvatiš sebe kako, iako želiš satima da pričaš o bivšem, da tvoje drugarice ne zaslužuju da  slušaju istu priču 10. put. Ionako ne bi rekla ništa novo, a opet bi završila u suzama. Međutim, naše omiljene zvezde imaju drugi recept koji glasi: Papir trpi sve. Pa, bez obzira da li si nadaren(a) za pisanje, crtanje ili komponovanje, pretoči svoju tugu u nešto kreativno. Bez obzira kakav rezultat bude na kraju, imaćeš kao rezultat nešto lepo što je nastalo iz nečega ružnog. „Neke od svojih najvećih trauma sam opisala u pesmama uz koje sada mogu da plešem, tako da kada se setim svih tih stvari ne osećam potrebu da plačem, nego da plešem“, objasnila je u jednom prilikom Lady Gaga zbog čega češće piše bržeg ritma.

POSLEDNJE VESTI