5 Seconds Of Summer na prvom mestu Deezera!

Australijski bend 5 Seconds of Summer je objavio novi album Sounds Good Feels Good koji se već nalazi na mestu #1 Deezer top liste u Srbiji! Momci nastavljaju stopama prvog albuma koji je prodat u više od tri miliona primeraka širom sveta.

Izvršni producent albuma je John Feldmann (All Time Low, Good Charlotte, Boys Like Girls) koji je sa momcima već sarađivao ranije. Momci su proveli tri meseca zajedno u studiju u Los Anđelesu, pišući i snimajući novi materijal za koji su, kako kažu, dali srce i dušu.

Najavni singl “She’s Kinda Hot” je osvojio iTunes liste u Velikoj Britaniji, Americi i 35 zemalja širom sveta samo nekoliko sati nakon objave. Pesma predstavlja savršen uvod u novi album, a prateći spot je do sada zabeležio preko 20 miliona YouTube/VEVO pregleda:

Ostale istaknute pesme su drugi službeni singl “Hey Everybody!“ i “Permanent Vacation“, koje privlače pažnju zrelijim zvukom, punim samopouzdanja, opasnih gitara, snažnih bubnjeva i zaraznih refrena. Na pesmi “Jet Black Heart” momci podsećaju zašto su milioni fanova zaljubljeni u njihove vokale.

Poslednjih nekoliko meseci momci su punili dvorane u Europi, Australiji i Americi, nastupajući za svoje mnogobrojne fanove, i još jednom dokazuju da su odlični nastupi zapravo kamen temeljac njihovog uspeha.

5 Seconds of Summer su bili jedni od najuspešnijih novih izvođača 2014. godine, sa čak četiri singla sa višemilionskom prodajom i svojim debitantskim albumom “5 Seconds of Summer”!

Povezane vesti

Back to Top