Justin Bieber ljut na bend 5 Second of summer: Ne gradite slavu na mom imenu

Pevač je odgovorio na prozivke australijske grupe (foto: Insagram)

Ovo je definitivno bila godina svađa poznatih faca na Twitteru, a da li to imamo još jednu na pomolu?

Justin Bieber je odgovrio na prozivke članova benda 5 seconds of summer nakon što su momci u inetervjuu za Rolling stone rekli da on mrzi australijski bend i da je na svojoj zabavi nakon American music nagrada, “dva- tri sata konstantno vrteo svoj album”.

Kanadski pevač je u subotu na Twitteru članu benda, Michaelu Cliffordu, napisao sledeće: “Žao mi je, ali ne mrzim vas. Čak vas i ne poznajem. I jeste li sigurni da ste bili na mojoj zabavi pošto se album nije non stop puštao? Čudno”. On je zatim dodao: “Želim vam sve najbolje. Nemojte koristiti moje ime za svoju promociju. Već ste na naslovnici. Ne treba vam to. Samo budite iskreni. Zagrljaji za sve vas”.

Uprkos Bieberovoj zbunjenosti, mladići iz benda su zaista bili gosti na njegovoj zabavi i čak su i fotografisani tamo, a pevačevi tvitovi su ubrzo obrisani. Ali bubnjar 5SOS je ipak kolegi napisao odgovor na njegove prozivke: “Uvek smo uvažavali tvoj album i zaista ne znam odakle to u članku. Od početka sam tvoj veliki fan. Sve najbolje”.

Sporni intervju nalazi se u poslednjem broju časopisa Rolling stone, na čijoj su naslovnici momci iz benda, potpuno nagi, sa ispisanim rečima po telu.

Povezane vesti

Back to Top