in

Justin Bieber ljut na bend 5 Second of summer: Ne gradite slavu na mom imenu

Pevač je odgovorio na prozivke australijske grupe (foto: Insagram)
Pevač je odgovorio na prozivke australijske grupe (foto: Insagram)

Ovo je definitivno bila godina svađa poznatih faca na Twitteru, a da li to imamo još jednu na pomolu?

Justin Bieber je odgovrio na prozivke članova benda 5 seconds of summer nakon što su momci u inetervjuu za Rolling stone rekli da on mrzi australijski bend i da je na svojoj zabavi nakon American music nagrada, „dva- tri sata konstantno vrteo svoj album“.

Kanadski pevač je u subotu na Twitteru članu benda, Michaelu Cliffordu, napisao sledeće: „Žao mi je, ali ne mrzim vas. Čak vas i ne poznajem. I jeste li sigurni da ste bili na mojoj zabavi pošto se album nije non stop puštao? Čudno“. On je zatim dodao: „Želim vam sve najbolje. Nemojte koristiti moje ime za svoju promociju. Već ste na naslovnici. Ne treba vam to. Samo budite iskreni. Zagrljaji za sve vas“.

justin-bieber-twitter1

justin-bieber-twitter

Uprkos Bieberovoj zbunjenosti, mladići iz benda su zaista bili gosti na njegovoj zabavi i čak su i fotografisani tamo, a pevačevi tvitovi su ubrzo obrisani. Ali bubnjar 5SOS je ipak kolegi napisao odgovor na njegove prozivke: „Uvek smo uvažavali tvoj album i zaista ne znam odakle to u članku. Od početka sam tvoj veliki fan. Sve najbolje“.

5sos-twitter

Sporni intervju nalazi se u poslednjem broju časopisa Rolling stone, na čijoj su naslovnici momci iz benda, potpuno nagi, sa ispisanim rečima po telu.