Search
Close this search box.

Pevač pretukao majku svoje devojke? Sve demantovao, ali osuđen

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Uprkos tome što je juče demantovao da je napao Yolandu Hadid, američki mediji danas javljaju da je Zayn Malik u policiji priznao napad na mamu svoje partnerke Gigi Hadid.

Prema dokumentima do kojih je TMZ došao, Zayn je optužen za četiri krivična dela uznemiravanja, a sudski zvaničnici kažu da ih nije osporio. To u principu znači da je priznao zločin, ali da će izbeći tužbu.

Zayn se nalazio u porodičnom domu u Pensilvaniji 29. septembra, gde se posvađao sa Yolandom, nazivajući je svakakvim rečima, koje bi šokirale i one koji su svakodnevno navikli na psovke (slobodno ih izguglajte ako ste radoznali.)

Iako on poriče da je došlo do fizičkoj okršaja, u policijskim dokumentima navodi se da je „gurnuo Yolandu u ormar, što joj je izazvalo mentalnu i psihičku bol.“

Takođe je, opet uz psovku, vikao na Gigi i tražio od nje da ga podrži, nakon čega je rešio da Yolandu izbaci iz kuće.

Zayn je kažnjen je novčano: osuđen je na 90 dana uslovne kazne po svakoj tački, što ukupno iznosi 360 dana. Takođe mora da završi ide na kurs upravljanja besom i program protiv nasilja u porodici. Takođe ne sme da ima kontakt sa Yolandom niti njenim obezbeđenjem.

Prema pisanju medija, Gigi i Zayn više nisu zajedno.

Nekoliko trenutaka pre nego što je TMZ objavio vest da je Zayn Malik napao Yolandu Hadid, mamu njegove dugogodišnje devojke Gigi Hadid, on se na twitteru oglasio u vezi sa situacijom.

„Kao što svi znate, ja sam povučena osoba i želim da stvorim siguran svet za moju ćerku u kome će odrasti“, počeo je on.

„Svet u kome se privatne porodične stvari ne iznose na scenu kako bi ih svi gledali. U nastojanju da zaštitim taj svet za nju, pristao sam da ne osporavam tvrdnje koje proizilaze iz svađe koju sam imao sa članom porodice moje partnerke, koji je ušao u naš dom dok je moja partnerka bio odsutan pre nekoliko nedelja.“

On je nastavio: „Ovo je bila i još uvek bi trebalo da bude privatna stvar, ali za sada se čini da postoje podele i uprkos mojim naporima da nas vratim u mirno porodično okruženje koje će mi omogućiti da delim roditeljstvo nad ćerkom na način na koji ona zaslužuje, ovo je ‘procurilo’ u štampu. Ipak se nadam da ćemo rešiti podele nastaleoštrim rečima i što je još važnije, zaštiti Khai i pružiti joj privatnost koju zaslužuje.“

Malik je odbacio optužbe koje je izneo TMZ, rekavši: „Poričem da sam udario Yolandu Hadid i zbog svoje ćerke odbijam da iznosim bilo kakve dalje detalje i nadam se da Yolanda preispitati svoje lažne navode i vratiti se rešavanju ovih porodičnih problema privatno“.

POSLEDNJE VESTI