Search
Close this search box.

Najzgodniji takmičar Survivora: Za njim uzdišu i žene i muškarci

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Najzgodniji takmičar Survivora, takmičar crvenog tima Luka Radivojević – u ovome se slažu korisnici društvenih mreža, među kojima ima i žena i muškaraca.
Da je jedan od najharizmatičnijih i najzgodnijih, složne su i učesnice samog Survivora, tačnije jedna – Anđela iz plavog tima navodno oseća simpatije prema njemu. Ana je o tome pričala sa svojim saigračima. „Pitala me je Anđela da li Luka radi u vojsci? Ja samo joj rekla ‘Ne, što?’, a ona je odgovorila ‘šteta, mnogo dobro bi mu stajala uniforma’. Rekla sam joj slažem se, a ona meni ‘mada, i ovo mu dobro stoji’“, kazala je Ana. Luku, međutim, ne komentarišu samo učesnice koje su na ostrvu, već i korisnici društvenih mreža. Od toga da mu „lepo stoji trakica“, do toga da izgleda kao Apolon i da treba da bude vođa crvenog plemena. Luka Radivojević, najzgodniji takmičar Survivora, ima 31 godinu: po zanimanju inžinjer poljoprivrede, ali se trenutno bavi turizmom, a takođe je i fitnes trener.

Survivor 2023: Ko je Luka Radivojević, najzgodniji takmičar sezone

Za sebe tvrdi da je avanturista, da je detinjstvo proveo na selu. Zato uživa da provodi vreme u prirodi i sa životinjima. Uz svoj neverovatan šarm i širok osmeh, važi za jednog od najatraktivnijih učesnika nove sezone ovog takmičarskog šou programa. S obzirom na to da tvrdi da je singl, Luka je otvoren za potencijalne ljubavne avanture na ostrvu.

Luka mami uzdahe

O Luki prave i videe na TikToku, gde mu posvećuju pesme i koriste video snimke iz emisije za njegovu promociju. U galeriji u nastavku pogledajte najbolje fotografije Luke Radivojevića.

POSLEDNJE VESTI