Survivor 2023: Ko je Luka Radivojević, najzgodniji takmičar sezone

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Survivor 2023 počinje u ponedeljak, a Luka Radivojević učesnik je o kome već kruže epiteti najzgodnijeg. Da li će nas razočarati, ostaje da vidimo. Evo šta sve znamo o njemu.

Da pogledaš ostale učesnike Survivor Srbija 2023, klikni ovde.

Luka ima 31 godinu: po zanimanju inžinjer poljoprivrede, ali se trenutno bavi turizmom, a takođe je i fitnes trener.

Za sebe tvrdi da je avanturista, da je detinjstvo proveo na selu. Zato uživa da provodi vreme u prirodi i sa životinjima.

Uz svoj neverovatan šarm i širok osmeh, važi za jednog od najatraktivnijih učesnika nove sezone ovog takmičarskog šou programa. S obzirom na to da tvrdi da je singl, Luka je otvoren za potencijalne ljubavne avanture na ostrvu.

Luka Radivojević otvoren za sve

„Nikada se ne zna da li ću se zaljubiti, to se nikada ne zna, moguće je sasvim, ja sam zaljubljive prirode. Pogotovo jer su ovo ljudi koji su slični meni, životne strasti su iste, imaću dosta istomišljenika i istomišljenica, tako da nije isključeno“, rekao je Luka za Nova.rs.

Osim individualnih i timskih izazova, kandidati će morati da se suoče sami sa sobom i sa prirodom koja im u ovoj igri preživljavanja može biti najveći saveznik, ali i neprijatelj.

Kako da gledaš Survivor 2023?

Survivor 2023 u Srbiji i regionu emituje se na TV Nova, koja je dostupna putem SBB-a. Kako još možeš da gledaš ovaj kanal, pogledaj ovde.

Druga sezona takmičenja se održava na istom mestu kao i prva, koja je prošle godine imala neverovatnu popularnost u celoj Srbiji, ali i regionu.a emiter je ponovo TV Nova. Voditelj će ponovo biti Bojan Perić.

Pogledajte najbolje fotografije Luke Radivojevića.

 

POSLEDNJE VESTI