Survivor 2023: Kako da gledaš nove epizode na internetu i televiziji

Survivor 2023 se vratio na male ekrane, a u nastavku teksta pročitaj kako da gledaš nove epizode na internetu i televiziji.

Nova sezona takmičare ponovo vodi na reku Čavon, u Dominikanskoj republici, i okuplja avanturiste, ljubitelje zahtevnih izazova, rekreativce i vrhunske sportiste koji su na brojnim testiranjima kojima su bili podvrgnuti pokazali natprosečnu brzinu, spretnost, kondiciju, ali i snagu uma koja je neizostavan faktor za uspeh u takmičenju.

Pogledaj sve takmičare nove sezone Survivora.

Kada počinje Survivor Srbija 2023?

Prva epizoda druge sezona zabavno-takmičarskog show-a Survivor počinje u ponedeljak 6. marta u 21:15h na TV Nova. Emitovaće se svakog radnog dana u tom terminu na televiziji Nova u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini.

Evo kada počinje Survivor 2023: 20 takmičara spremno za borbu

Gde da gledaš Survivor Srbija 2023?

Kakve nas igre čekaju u Survivoru ove godine?
Kakve nas igre čekaju u Survivoru ove godine?

Nove epizode rijaliti takmičenja Survivor Srbija 2023 emitovaće se svake večeri na televiziji Nova, koja je dostupna putem EON, D3 i Total TV platformi, za korisnike SBB mreže, kao i putem EON paketa van SBB mreže, koji su dostupni putem bilo kog interneta u zemlji.

To znači da ćeš uživo moći da gledaš sve epizode takmičenja, ali i da premotaš ukoliko nešto propustiš.

Kako da gledaš Survivor 2023 na internetu?

Ukoliko želiš da gledaš Survivor putem interneta, to možeš učiniti pretplatom na EON paket van SBB mreže, koji je dostupan putem bilo kog interneta u zemlji. Sve što treba da uradiš jeste da posetiš sajt eon.tv, napraviš nalog i nakon plaćanja, odmah će ti biti dostupan kanal TV Nova, na kome ćeš moći da pratiš sve epizode ovog takmičenja.

Nova ekipa je spremna

Survivor u Video klubu

Ukoliko si pretplatnik SBB-a i koristiš EON platformu, dostupan ti je i video klub u kome se nalaze sve epizode Survivor Srbija 2023.

SBB korisnici televiziju Nova mogu da prate putem EON, D3 i Total TV platformi, kao i putem EON paketa van SBB mreže, koji su dostupni putem bilo kog interneta u zemlji.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI