Večeras počinje Survivor 2023: 20 takmičara spremno za borbu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Konačno znamo kada počinje Survivor 2023, a da li ste vi spremni za nove avanture, podjednako kao i 20 novih takmičara?

Kada počinje Survivor?

Prva epizoda druge sezona zabavno-takmičarskog show-a Survivor počinje u ponedeljak 6. marta u 21:15h na TV Nova.

U Dominikanskoj Republici ove godine će sreću okušati dvadeset novih kandidata iz regiona koji će sve prednosti modernog života zameniti boravkom u divljini.

Koja su pravila Survivor takmičenja?

Podeljeni u dva različita tima, kandidati će na nepoznatoj teritoriji pokušati da nadigraju, nadjačaju i nadmudre jedni druge s ciljem da što duže ostanu u takmičenju.

Ove godine za pobedu u show-u takmičiće se kandidati različitih zanimanja i profesija – od fitnes trenera, plesača i modela, do menadžera bezbednosti i umetnika – zbog kojih već na prvi pogled možemo očekivati zanimljivu sezonu.

Survivor Srbija 2023: Ovo je tim

Za detaljne opise srpskog tima, klikni ovde! U jednom timu svoje sposobnosti snalaženja u divljini pokazaće 31-godišnji fitnes trener Luka Radivojević. Menadžerka bezbednosti, 25-godišnja Anja Andrejić , 30-godišnja tattoo umetnica Marija Dimitrović. Fitnes trener Lazar Dimitrijević ima 21 godinu, a Draga Jovanović 26.

Tu su i 27-godišnji profesionalni plesač Marko Vasiljević i 36-godišnji instruktor plesa Bojan Đumić, 34-godišnja policajka Ana Božilović, 31-godišnji stock model Nataša Kondić i 27-godišnji pevač Aleksa Perović – nekadašnji učesnik Zvezda Granda.

Survivor Hrvatska 2023: Ovo je tim

Za detaljni opis hrvatskog tima, klikni ovde! U drugom timu, u ženskom delu ekipe, naći će se 21-godišnja konobarica Anđela Ćaćić, 23-godišnja blogerka Nora Dominko, 36-godišnji fitnes trener Marina Ivić Pivalica, 29-godišnji magistar kineziologije Mihaela Pavlović i 24-godišnji trener plivanja Antonia Ivić.

Muški deo tima čine 38-godišnji fitnes trener Enea Tonsa koji je ujedno i najstariji ovogodišnji takmičar, 23-godišnji hokejaš David Bublić, 31-godišnji magistar prometa Denis Sviličić, 29-godišnji stomatolog Amer Džekman i 32-godišnji ekonomista Filip Đorđievski.

Već u prvim nedeljama emitovanja gledaoci će imati prilike da saznaju najzanimljivije detalje o kandidatima koji će iz dana u dan otkrivati svoje ličnosti, životne priče, ali i potencijalne taktike za pobedu.

Osim izazova za nagradu, posebnu napetost, kako kandidatima tako i gledaocima pred malim ekranima, izazivaće igre za plemenski i lični imunitet koje će odrediti tok eliminisanja kandidata.

Neki će već u prvim nedeljama osvojiti simpatije saigrača i postaviti se kao potencijalne vođe timova, dok će drugi biti prvi izbor za nominaciju.

Kako da gledaš nove epizode Survivor 2023?

Televizija Nova u Srbiji se može pratiti putem EON, D3 i Total TV platformi, uz SBB, kao i putem EON paketa van SBB mreže, koji su dostupni putem bilo kog interneta u zemlji. Detaljan vodič kroz gledanje novih epizoda na internetu i televiziji potraži ovde.

POSLEDNJE VESTI