in

Adam Levine i Behati Prinsloo dobili kćerku Gio Grace

Frontmen benda Maroon 5 Adam Levine i njegova supruga Behati Prinsloo postali su roditelji devojčice, kojoj su dali ime Gio Grace Levine.

Ovo je za američke medije potvrdio predstavnik za medije slavnog bračnog para, no ostali detalji, poput dana rođenja, ostali su još uvek nepoznati. Slavni pevač i lepa manekenka već imaju jednu kćerku, jednoipogodišnju Dusty Rose, koju su dobili u septembru 2016. godine.

„Adam i Behati su presrećni što još jedna beba stiže u njihovu porodicu. Oni su sjajni roditelji i njihovi najbliži su presrećni zbog njih,“ rekao je izvor blizak paru.

View this post on Instagram

ROUND 2…..

A post shared by Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) on

Prinsloova je najavila da je ponovo trudna u septembru, neposredno pred prvi rođendan starije kćerke, kada je na Instagramu napisala „Druga runda,“ pokraj fotografije trudničkog stomaka. Dva meseca kasnije, par je otkrio da će ponovo dobiti devojčicu, ali i da žele mnogo dece.

„Želim mnogo dece, žudim da živim u haosu. Behati je jedinica, pa želi stotinu beba. Ne znam baš jesam li sposoban za to. To je mnogo beba,“ rekao je tada Levine, gostujući u jednoj TV emisiji.