Search
Close this search box.

Pevač opsovao obožavateljku koja je skočila da ga zagrli, pa se oglasio: Bio sam zaprepašćen

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Grupa Maroon 5 doživela je neprijatnu situaciju tokom koncerta koji su imali u Los Anđelesu. Naime, frontmen grupe Adam Levine je pevao na bini, kada se u jednom trenutku na istoj pojavila obožavateljka koja je poželela da ga zagrli.

Kako je bio usred numere Sunday Morning i nije očekivao da će ga to snaći, iako je devojka odmah uklonjena od strane obezbeđenja, Adam je opsovao, što mu je javnost zamerila.

https://www.instagram.com/p/CVisvqKpOKa/?utm_source=ig_embed&ig_rid=16510cf8-13f2-4fcf-9785-427bac802d49

Video je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama, a komentari protiv pevača su se samo nizali. On se potom oglasio, navodeći da je bio iznenađen čitavom situacijom i da ga bole komentari protiv njega.

„Oduvek sam bio čovek koji voli, poštuje, uzdiže fanove. Bez njih ne bismo imali posao,“ počeo je on svoje izlaganje, kao odgovor na komentare.

„Što se tiče događaja koji se odigrao, treba da znate da sam bio zaprepašćen. A ponekad, kada se to desi, potrudite se da na sve načine što pre nastavite jer ste na sceni i to vam je posao.“

„Stomak me je zaboleo od optužbi da neko misli da smo bolji od fanova ili da su oni ispod nas. To nisam ja, niti sam to ikada bio,“ nastavio je. „Moram da vam kažem šta mislim, a to je da definitivno postoji veza između benda koji nastupa i fanova,“ završio je.

On se o ovom slučaju još nije oglasio.

POSLEDNJE VESTI