Search
Close this search box.

Pogledajte nastup Maroon 5 na poluvremenu SuperBowla

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Poluvreme finala američke fudbalske lige, Super Bowla, važi za jedan od najskupljih i najgledanijih televizijskih događaja u svetu, no čini se da je zabava ove godine podbacila.

Bend Maroon 5 nije uspeo da ispuni iščekivanja javnosti, pre svega što nisu odbili da nastupaju na ovom događaju, kako su pre njih navodno učinili mnogi izvođači, a sve zbog toga što je NFL, američka fudbalska liga, otpustila igrača Colina Kaepernicka jer je klečao tokom izvođenja himne. To je bio njegov svojevrsni protest protiv  konstantnog ugnjetavanja Afro-amerikanaca u Sjedinjenim američkim državama.

Tokom 14-minutnog nastupa, bend je izveo neke od najvećih hitova, a na sceni su im se pridružili gosti Travis Scott i Big Boi.

Po završenom nastupu, Levine se obratio javnosti na instagramu, zahvaljujući se fanovima na podršci i tome što su im omogućili da nastupe na ovom događaju.

https://www.instagram.com/p/BtcR7g5Dtg7/?utm_source=ig_embed

„Našim kritičarima se zahvaljujemo jer nam pomažu da budemo bolji. Jedna ljubav,“ napisao je on, uz fotografiju sa nastupima, na kojoj je u vazduhu lampionima ispisano One Love.

Pogledajte nastup u nastavku.

POSLEDNJE VESTI