Search
Close this search box.

Pevačica navukla rukavice za pranje i napravila editorijal: pogledajte fotke

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Miley Cyrus je pre malo manje od godinu dana objavila EP She is coming, koji je trebalo da bude deo triologije She Is Miley Cyrus.

Pevačica je trebalo da objavi još dva EP-a: She Is Here i She Is Everything, koji bi zajedno napravili ceo album, no do danas se to nije desilo – i svi se pitaju zbog čega.

Cyrus je u novom intervjuu za magazin Wall Street Journala otkrila u kojom je fazi snimanje njenog novog albuma.

„Skoro sam završila ceo album i bila spremna da idem na festivale, ali ne osećam da je primereno da sada objavljujem pesme. Ali, snimila sam pesme koje su inspirisane rok muzikom, zbog toga imam ovakvu frizuru,“ rekla je kroz smeh.

„Ovo nije bilo samo nasumično šišanje kose u stilu Tiger Kinga. Ovo je trebalo da ide uz nove pesme, ali sada šetam Kalabasasom sa frizurom Joe Exotica,“ dodala je.

Iako je u karantinu bila sa dečkom Codyjem Simpsonom, stalno je bila u kontaktu sa porodicom.

„Mama i ja smo bile na Facetimu, od kako bih ustala pa sve dok ne legnem. Volim što ona nema šta da radi, pa je bila sa mnom sve vreme, kao u dobra stara vremena,“ rekla je Miley i dodala da je sa tatom bilo malo drugačije.

„Moj tata ima dva BlackBerry telefona: kaže da su dva Blackberryja vredna kao jedan iPhone, što nije tačno. Poslali smo mu poštom iPhone sa samo jednom aplikacijom – Facetime,“ objasnila je.

Inače, Miley se sama stilizovala za fotografisanje, a posebno je zanimljivo što na nekim fotografijama, umesto svilenih nosi gumene rukavice za čišćenje.

Da stvar bude delimično bizarnija, na neke od rukavica je rešila da zalepi bizarne dragulje, umesto noktiju, ali priznajemo da ovakvu stvar može da iznese samo – Miley.

POSLEDNJE VESTI