Search
Close this search box.

Ako pitate muškarce, ovako izgleda savršena žena

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kada su u pitanju ženska probirljivost i zahtevnost, one su zaista na daleko višem nivou od muške. Dame su jednostavno neumoljive u postavljanju kriterijuma, pa o savršenoj ženi razmišljaju kao o pravoj boginji, dok muškarcima često ne smetaju ni upadljive fizičke mane.

Foto-robot savršene žene

Prema rezultatima istraživanja, koje je objavio jedan popularni francuski ženski magazin, najsavršenija žena na svetu bi trebalo da izgleda kao da je upravo sišla sa modne piste. Ona bi morala da ima bademaste oči Izabel Ađani, gustu i nestvarno sjajnu kosu Eve Longorije, sočne usne koje mame na poljubac poput Angeline Jolie, nežnu i baršunastu kožu Eve Mendes, duge, izvajane noge glumice Charlize Therone, grudi savršenog oblika Monice Bellucci i bujnu zadnjicu pevačice Beyonce.

Šta je za žene super-žena?

Zanimljivo je i da su ispitanice izjavile da bi prava žena trebalo da poseduje slobodarski duh, obrazovanje i inteligenciju slavne Simon de Bovoar, empatiju, smernost i velikodušnost Majke Tereze i Madonninu neiscrpnu energiju. Na sve to, one očekuju da takva dama bude finansijski nezavisna, sposobna da svojim radom izdržava i sebe i porodicu, ali da pritom ima dovoljno vremena da redovno kuva, vodi brigu o kući, kao i da s mnogo ljubavi i žara ispunjava svoje bračne obaveze. (Magazin Novosti)

POSLEDNJE VESTI