Search
Close this search box.

Ako ste gledali novu seriju Nicole Kidman, sigurno vas je oduševio ovaj 15-godišnji glumac

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Mladi Noah Jupe zaradio je 600.000 dolara za svoju ulogu u hit-seriji „Slom“ u kojoj glumi sina Grace i Jonathana Frasera, koje su ovekovečili Nicole Kidman i Hugh Grant, a svetski mediji raspisali su se o njegovu talentu.

15-godišnji dečak dolazi iz glumačke porodice. Njegova majka Katy Cavanagh glumila je u nekoliko britanskih serija, dok je njegov otac na početku karijere bio glumac, da bi se kasnije više posvetio poslu iza kamera na setovima filmova i serija.

Glumački karijeru započeo je s 10 godina, kada se pojavio u nekoliko serija, a 2017. godine oprobao se i u filmu “Suburbicon”, kojeg je režirao George Clooney, koji ga je preporučio za ulogu u filmu The Quiet Place.

Osim glume, Noah obožava da igra hokej, a nakon što je završio sa snimanjem serije “Slom”, rekao je da jedva čeka da se vrati kući u Mančester, kako bi vratio ravnotežu u svoj život.

“Volim glumu, ali to me zna jako isrcpeti i treba mi vreme samo za mene. U Njujorku sam bio osam meseci i moram se malo družiti sa svojim prijateljima”, rekao je petnaestogodišnji Noah.

Dosad je već dobio i nekoliko nominacija za svoje uloge, a kritičari mu predviđaju svetlu glumačku budućnost.

POSLEDNJE VESTI