Alec Baldwin poveo celu porodicu na premijeru filma ‘Mali Šef’ u Njujorku

- New York, NY - 3/20/17 - The New York Premiere of "The Boss Baby". The Voice Talent includes Alec Baldwin, Lisa Kudrow, Steve Buscemi and Tobey McGuire. - Pictured: Alec Baldwin, Carmen Baldwin, Rafael Baldwin and Hilaria Baldwin - Photo by: Dave Allocca/Starpix -Location: AMC Loews Lincoln Square
(foto: Dave Allocca/Starpix-Location: AMC Loews Lincoln Square)

Sinoć se u Njujorku održala premijera aminiranog filma Mali Šef kompanije Dreamworks i 20th Century Fox. Premijeri filma su prisustvovali glumci Stiv Bušemi, Lisa Kudrov i zvezda Alek Boldvin, koji pozajmljuje glas malom šefu, ali ipak centru pažnje se našao Boldvinov sin Rafael koji je svojim outfitom i ponašanjem ukrao tati 5 minuta slave.

Mali šef je priča o najneobičnijoj bebi koja nosi odelo, govori odraslim muškim glasom, nosi aktovku i ponaša se kao šef, a u sinhronizovanoj verziji glas mu pozajmljuje naš poznati glumac Srđan Timarov. Urnebesno univerzalna priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu, pogotovo bebe koja uvek dobije ono što traži, hranu i piće 24 sata na dan, 7 dana u nedelji i beskrajno puno sastanaka često i usred noći. Mali šef je na misiji da spreči bebeće najveće neprijatelje koji im otimaju ljubav i pažnju odraslih – kučiće, a u tome će mu pomoći stariji brat Tim.

Pored Timarova, u sinhronizaciji učestvuju i Nikola Brun, Ivana Knežević, Marko Marković i Branislav Platiša koje ćemo čuti premijerno 8. marta od 17h u bioskopu Cinepelexx Delta City.

POSLEDNJE VESTI