Aleksandar Radojičić o očinstvu

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Otkako se proslavio ulogom u filmu Montevideo, Bog te video!, Aleksandar Radojičić je brzo postao miljenik ženskog roda. Aleksandar ne krije da uživa u svom poslu, ali priznaje da mu je uloga oca najdraža.

“Tom ulogom sam veoma zadovoljan, osećam se fenomenalno kao otac, ali nije bitno da li sam ja zadovoljan, to će Aja proceniti. Ona je taj žiri i sud koji je meni bitan. Naravno da neće u svakom trenutku biti zadovoljna svim stvarima, jer i roditelji nekada moraju da donesu neke nepopularne odluke, ali mislim da će njena buduća sreća i to u šta će izrasti biti pravi sud kakav sam ja otac”, rekao je Aleksandar u intervjuu za Hello magazin. On priznaje da ne provodi vreme sa njom koliko bi želeo te ne može da bude strog.

Ponosni otac sa svojom malom mezimicom (foto: Instagram)

“Ne provodimo onoliko vremena zajedno koliko bih voleo, tako da u tom vremenu moram i da je razmazim i da je vaspitavam. Ali, mislim da uspevam da nađem meru. Smatram da me vidi kao autoritet, ali da je istovremeno svesna da je tatina ljubimica. Tu negde još nalazimo meru i uspevamo da komuniciramo na pravi način. Ako ovako nastavimo, neće biti problema”, otvoreno je rekao.

Na pitanje čime ga mala Aja kupuje kada pomisli da odbije neku njenu molbu, glumac je odgovorio sledeće: “Ukoliko je molba nešto za šta mislim da nije dobro za nju, ne može ničim da me kupi. Za sve ostalo me kupuje na keca. To je taj odnos tate i ćerke, i ona to vrlo dobro prepoznaje.”

Ceo intervju pročitajte u ovonedeljnom Hello-u, a najnoviju dnevnu i nedeljnu štampu u digitalnom obliku pronađite na Novinarnica.net.

hello

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.