Prati nas

Vesti

Alex Rodriguez ne može da podnese da vidi Jennifer Lopez sa drugim muškarcem

Jennifer svog izabranika smatra veoma staromodnim!

Četrdesetotrogodišnji atleta Alex Rodriguez ne može da podnese da vidi svoju izabranicu Jennifer Lopez kako se ljubi sa drugim muškarcem, čak i kada je to samo na filmu!

Jennifer Lopezje nedavno gostovala u emisiji Sirius XM prilikom čega je objasnila da ne priča o svojim ljubavnim scenama u novom filmu sa svojim dečkom Alexom Rodriguezom, a izvor blizak njoj potvrdio je da je to zbog njegove ljubomore!

Naime, Alexu jako smeta da vidi svoju izabranicu u naručiju drugog muškarca!”On zna da je Jennifer glumica ali mu to jako smeta. Jednostavno ne može da se kontroliše” , objasnio je izvor za Life&Style magazin.

Jennifer je potvrdila da Alex nije želeo da sluša o njenoj ljubavnoj sceni pod tušem sa glavnim glumcem iz filma Drugi Čin u kome Jennifer tumači ulogu ambiciozne menadžerke Maye koja potpuno menja svoj način života i navike kako bi dokazala da titula i diploma nisu presudne ako želimo uspeti u životu.

“Nije rekao ništa. Nije želeo da priča o tome. On je jako staromodan, smatra da njegova devojka pripada samo njemu” , objasnila je Jennifer.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top