Prati nas

Extra

Amber Rose ide na operaciju smanjivanja grudi

Amber Rose popularnost je stekla vezom sa Kanyeom Westom i atraktivnim izgledom, no poslednjih godina profiliše se kao feministkinja i borac  za prava žena. 

Iako se ne srami da pokaže grudi, ona će uskoro ići kod hirurga koji će ih smanjiti. One su, naime, počele da joj izazivaju probleme u svakodnevnom životu, zbog čega se odlučila na ovaj korak.  Ona ima grudi veličine 36H, a doktoru se požalila da su joj jednostavno preteške. Dan pre operacije objavila je video sa s konsultacija kod doktora, koji će izvršiti operaciju.

“Amber ima predivne grudi, ali želi da ih smanji kako bi bila slobodnija, trčala i nosila kratke majice”, rekao je doktor Garth Fisher.

Amber je otkrila da se najviše raduje činjenici da će nakon operacije konačno moći nositi tanke naramenice. “Poslednji put sam ih nosila sa 11 godina”, dodala je.

Inače, Amber je prošle godine izjavila da razmišlja o operaciji smanjenja grudi.

“Grudi su mi teške, bole me leđa i ne mogu da nosim slatke kratke majice bez svog bapskog grudnjaka. Iako, malo me je strah ožiljaka. I ne, nemam implante, pa me doktori ne mogu rezati samo oko bradavica. “, napisala je tada na Instagramu, zamolivši žene koje su bile na toj operaciji za savete.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top