Prati nas

Extra

Amber Rose: ‘Veza sa Kanyeom donela mi je samo slavu, ne i novac!’

Model i glumica, Amber Rose otvorila se u jednom intervjuu, pričajući šta joj je sve doneo raskid i veza sa reperom i sadašnjim suprugom Kim Kardashian, Kanye Westom.

Model i glumica Amber Rose otvorila se u jednom intervjuu, pričajući šta joj je sve doneo raskid i veza sa reperom i sadašnjim suprugom Kim Kardashian, Kanye Westom.

Dok je poznati reper javno komentarisao njihovu vezu, Amber je bila prilično tiha na tu temu, izbegavajući da odgovara na pitanja vezana za bivšu romansu sa Kanyeom.

Amber je nedavno odlučila da napokon progovori o posledicama koje je na nju ostavila veza sa Westom, otvoreno komentarišući glasine koje su se pojavile, i nastavile da se pojavljuju od njihovog raskida davne 2010. godine.

Tridesettrogodišnja Amber istakla je da nije profitirala od veze sa poznatim reperom, kako su mnogi mediji pisali: “Jedino što sam od njega dobila je slava, a slava ti ne donosi je*eni novac!” izjavila je ona.

“Period nakon raskida nije bio moj najbolji period, jer sam poznata, bez dinara, ne mogu da se zabavljam ni sa kim drugim, ne mogu da kažem ništa na internetu zato što Kanye ima mnogo jači glas po pitanju svega. Da sam želela da se ubijem, to bih uradila u tom periodu” bila je iskrena Amber.

Nakon raskida, Kanye je počeo da se zabavlja sa Kim Kardashian, nakon čega ju je i oženio, dok je Amber imala turbulentnu vezu sa reperom Wiz Khalifom. Trenutno je u vezi sa sve popularnijom rep zvezdom, 21 Savage.

 

 

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top