in

Amber Rose želi pomirenje sa Khloe Kardashian: Ona je sjajna!


Ne želi rat (foto: Instagram)
Ne želi rat (foto: Instagram)

Izgleda da američka starleta Amber Rose želi da zaboravi sukob sa rijaliti zvezdom Khloe Kardashian, pa je sada pohvalila njenu sestru Kylie Jenner i obe ih pozvala na njenu žurku.

Amber i Khloe su se sukobile u februaru kada je bivša supruga repera Wiza Khalife osudila Kylienu vezu sa reperom Tygom, a Khloe joj je putem Twittera poručila da je ona striptizeta koja nema pravo glasa.

Situacija se zada promenila i Amber tvrdi kako ne želi da ulazi u sukob sa klanom Kardashian-Jenner i kaže kako o njima ima lepo mišljenje.

Hoće li se Khloe odazvati na Amberinu molbu? (foto: Complex)
Hoće li se Khloe odazvati na Amberinu molbu? (foto: Complex)

„Ceo taj sukob je bio jedan veliki nesporazum. Upoznala sam nedavno Kylie, ona je zaista divna devojka. Kada sam tada govorila o njenoj vezi sa Tygom, nisam imala nameru da je napadnem. Sve je bilo upućeno Tygi, jer sam branila svoju najbolju drugaricu Blacc Chynu“, rekla je iskreno Amber za Perez Hilton.

Bivša devojka Khloinog zeta Kanye Westa se čak ne ljuti na rijaliti zvezdu što ju je izvređala, pa ju je i otvoreno pozvala na pomirenje.

„Trebalo bi da porazgovaramo telefonom. Khloe i ja se krećemo u istim krugovima, pa verujem da ima moj broj. Ja je ipak razumem, ona je samo branila svoju sestru i odbranila ju je upravo onako kako je i trebalo. Ona je sjajna devojka“, rekla je starleta i pozvala Khloe i Kylie na njenu feminističku žurku Amber Rose Slut Walk.

loading...