Prati nas

Extra

Ana Kokić odgovorila na potresnu ispovest oca kog nije videla 17 godina

(foto: Instagram/anakokicmusic)

(foto: Instagram/anakokicmusic)

Nakon što je pre dva dana objavljena iskrena ispovest Stevana Kokića, oca pevačice Ane Kokić, uzburkale su se mnoge strasti.

“Velika tuga je u mom srcu jer ne razgovaram s ćerkom. Volim je i patim jer unuke Ninu i Teu nikad nisam zagrlio i poljubio kao njihov deka. To ostaje kao velika rana i praznina u mojoj duši. Ne bežim od svoje odgovornosti, platio sam veliku cenu zbog gubitka porodice”, ispričao je Stevan za Kurir, dodavši da ćerku nije video 17 godina.

“Nikad nisam poricao da sam bio kockar. Moja luda glava zna šta je radila i da to nije bilo u redu. Zato razumem što je Ana bila ljuta, ali samo ne odobravam to što mi nije dala priliku da čuje moju stranu. Danas ne bismo patili ni ona ni ja. Za bilo šta u životu potrebno je dvoje. I za svađu i za ljubav. Treba saslušati obe strane, a da onaj ko sudi o tome i presudi – u ovom slučaju moja ćerka Ana. Osnovni je red da, šta god da se dogodilo u braku između njene majke i mene, deca poslušaju obe strane i da nakon toga sami procene. Bilo je potrebno razgovarati, ali, nažalost, do toga nije došlo”, dodao je Kokić i priznao da razume to što mu Ana zamera što je napustio njenu majku i nju kada je imala 14 godina, ali da bi voleo da obnove kontakt.

Ana Kokić je sutradan za isti list izjavila, sa osmehom, da je pročitala spomenutu ispovest. “Mom ocu nikada nije bilo zabranjeno da dođe. Nismo ni prva ni poslednja familija koja ima neki problem, ali naše porodične probleme ćemo rešavati u okviru porodice.”

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top