in

Ana Nikolić napušta Srbiju zbog novog dečka?! Rasta poludeo


Ana Nikolić priznala je posle mnogo vremena da ima novog dečka i da je zaljubljena, ali problem je što on ne živi u Srbiji.

Inače, od kada se razvela, Ana je javno uvek naglašavala da njena ćerka Tara nikad neće saznati da je mama zaljubljena ili da ima nekog jer je svesna koliko to može da boli dete čiji su roditelji razvedeni!

„Ana je uvek kao primer navodila svoju mamu koja se takođe razvela, ali nikad nije dozvolila da Ana ili njen brat primete da ima nekog.“ objašnjava izvor SCANDALA! i dodaje:

„Zbog toga i Ana ima isti stav i nastoji da svoj privatni život čuva za sebe, te da njena ćerkica ne primeti da postoji neko u maminom životu.“

„Međutim, Rasta se mnogo plaši da će se Ana baš zaljubiti i da će se iz Srbije preseliti kod tog momka. Najgore mu je i ako samo pomisli da Ana može da odvede i ćerku sa sobom. Posebno se pribojava jer zna koliko je Ana odana kada se zaljubi do koske… Ali bezveze se plaši, pa ne bi Ana to nikad uradila zbog deteta. Ako već i dođe dotle, ona će tog dečka dovući u Srbiju, a da ona povlači dete i da se seli, nema šanse,“ završava naš izvor.