Prati nas

Extra

Ana Sević: Darko i ja smo u odličnim odnosima, ali vreme je da se taj brak okonča

Ana Sević prolazi kroz pravu agoniju u poslednjih nekoliko meseci. Konstantno je u medijima što joj po svemu sudeći nimalo ne prija. Promenila je broj telefona, tako da je bilo poprilično teško pronaći.

“Ljudima možda izgleda kao da ja želim po svaku cenu da budem u medijima i da želim samo da pišu o meni, ali ja sam potpuno suprotno od svega,” započela je Ana iskren i otvoren razgovor za IDJTV.

“Kad god sam zvala i pitala zašto su imali potrebu o meni loše da pišu, rekli su mi: “Ti prodaješ novine, moramo o tebi da pišemo”. S jedne strane to prihvatim kao deo posla ali sa one ljudske strane ne mogu. Ne mogu oni toliko loše da pišu o meni da bi me isprovocirali da kažem šta je zapravo stvarno istina,”  izjavila je Ana.

Iako su i ona i Darko doneli odluku da stave tačku na brak, pred zakonom su i dalje supružnici ali Ana i ovu priču želi uskoro da okonča.

“Ne želim više da se bavim tim stvarima, vreme je da stavim tačku na tu priču, uskoro će se i to destiti, jer je zaista više vreme da se okonča taj brak.”

Po novinskim natpisima koji izlaze u poslednjih par meseci, od kako je Darko doživeo saobraćajnu nesreću, čini se da bivši bračni par nije u sjajnim odnosima, ali po Aninim rečima, njihov odnos je daleko od onoga što čitamo o njima.

“Nemam razloga da ne budem prijatelj sa čovekom sa kojim imam dete i što se mene tiče, dokle god bude to zavisilo od mene, to će biti tako. Ovo se naravno odnosi i na svaku osobu koja je u njegovom životu jer će i ta osoba provoditi koliko toliko vremena sa mojim detetom a ja ne želim da mi dete odrasta u negaivnom okruženju,” izjavila je Ana za IDJTV.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top