Search
Close this search box.

„Katarina ga omađijala“: Majka Darka Lazića u agoniji, sin joj se ne javlja

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Darko Lazić ranije je imao veoma zahtevnu operaciju smanjenja želuca, a sada je otišao na drugu intervenciju.

U pitanju je operacija zatezanja kože, a njegova supruga mu je sve vreme bila podrška. Katarina je opisala kako je izgledala intervenija, kao i šta će njen dragi raditi posle oporavka.

„Darko je operisan, intervencija je prošla dobro. Darko se dobro oseća. Sada sledi mirovanje i oporavak od tri nedelje, koliko i pauzira sa nastupima. Posle pauze nastavlja sa nastupima i snimanjima pesama i spotova za novi album koji izlazi uskoro i sigurna sam da će se njegov trud isplatiti i da će ljudi koji vole da ga slušaju biti oduševljeni novim albumom i svakom pesmom koja će se naći na njemu“, izjavila je Katarina za Blic.

Pevačeva majka Branka tvrdi da i dalje nema informacije o tome kako joj je sin.

„Darko niti me je zvao niti znam kako se oseća nakon operacije. Ništa ne znam. Plašim se da mu se nešto nije iskomplikovalo, pa da to kriju od mene. Ne znam šta ću ako mu se nešto desi. To je teška operacija. Pokušala sam da ga dobijem, ali ona mi spušta slušalicu.“ otkrila je majka.

„Ne znam šta je s tom ženom, da li je luda kad mi zabranjuje da popričam sa sinom? Kao da ga je omađijala. Darku ne može biti bolje nego kod svoje kuće i kad majka brine o njemu. Majka najbolje zna šta treba sinu. Ko zna kako mu je i da li ona uopšte zna kako da mu pomogne. Ona se samo bakće oko tih treninga, a njemu treba nega po ceo dan. Znam da ne peva već neko vreme i da mora da miruje, plašim se da on to ne sluša i da ne leži uopšte. Da mu se to ne bi iskomplikovalo, najbolje bi bilo da dođe kući i da leži ovde u Brestaču“, rekla je Branka za „Kurir“.

POSLEDNJE VESTI