Svadba otkazana! Darko Lazić i Barbara ostali bez para?!

Darko Lazić i njegova devojka Barbara Bobak malo su požurili kada su najavili da će se venčati u maju ove godine. Iako su to razglasili na sva zvona, ipak se sve odlaže. Kako se šuška, kada su shvatili da nemaju dovoljno novca za venčanje iz snova, odlučili su da ga pomere za sledeću godinu!

„Shvatili da im treba mnogo para za gala svadbu, a Darko još vraća dugove!”

Uprkos ljubavi koja se vidi iz aviona, svadba koju je posebno čekala Darkva majka, neće se održati ove godine. Naime, poznati par navodno nema dovoljno novca a žele, gala venčanje i proslavu. „Da se vole i da uživaju u ljubavi, to svi vidimo na kilometar. To nije sporno, kao i to da žele da ozvaniče svoju ljubav. Međutim, veridba, svadba, putovanja, krpice, skupi automobili, iznajmljivanje stana, Darkovo dvoje dece iz prethodnih brakova, sve to mnogo košta. Kada su sve stavili na papir i kada su se sabrali, shvatili su da im treba mnogo novca. Onda su se dogovorili da je najbolje da celo leto rade, biće dosta svadbi, rođendana, krštenja i veselja i dobro će moći da zarade. A da onda posle leta, tamo na jesen zakažu gala svadbu,“ objašnjava izvor blizak Laziću i nastavlja:
„Njemu je sad glupo da priča koji su razlozi za pomeranje svadbe, pa je rekao da je to što mora u vojsku. Ma kakva vojska, on ima povredu noge, ćopa i nije sposoban za to, ne može da potrči, a ni da čučne normalno. To se on malo šali, jer još uvek nije uveden redovni vojni rok, već samo dobrovoljni ima. On to tako malo na šalu skrene priču i svi misle možda je istina. Voli on da se šali, ali kada su pare u pitanju, po tom pitanju je jako tajanstven. Ima on još uvek dosta dugova koje vraća, pa alimentacije za dvoje dece, nije mu lako. Srećom ima posla, on i Barbara zajedno rade i mogu lepo da zarade, samo i njihov način života mnogo košta. Nadam se da će ako ne u maju, onda bar u oktobru da se oženi, jer znam da to baš želi i to više nego kada se prvi put ženio,“ bio je optimističan blizak izvor Darka Lazića…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI