Ana Sević i Stefan Petrušić prvi put nakon nesreće

Za saobraćajnu nesreću krivi putari, pošto je ta deonica bez signalizacije
Za saobraćajnu nesreću krivi putari, pošto je ta deonica bez signalizacije

 

Prvi put nakon nesreće, zvezde Grand produkcije Ana Sević i Stefan Petrušić gostovali su u emisiji Narod pita. Oni su detaljno ispričali šta se desilo kobne večeri u kojoj su doživeli automobilsku nesreću, u kojoj je njihova koleginica Vanja Mijatović zadobila teške telesne povrede.

“Sve se dešavalo u sekundi. Tri minuta pre nesreće sam videla da je Stefan vezan, i on mi je rekao da vežem pojas. Ti betonski stubovi nisu obeleženi, nema ulične rasvete niti bilo kakvog upozorenja, zato je i došlo do nesreće. I kad smo se vraćali nazad, po danu, videla sam da su stubovi blatnjavi i ni po danu se čak ne vide!”, rekla je Ana, dok se Stefan nadovezao rekavši da se preispituje da li je nešto mogao da uradi kako bi sprečio nesreću.

“Bila je noć… Jednostavno i ja se preispitujem da li sam mogao da vidim to sve i da sprečim nesreću. Bili smo na humanitarnom koncertu za Miroslava Francuskog i kada smo se vraćali, desila se nesreća,negde oko 12 sati. Sneg je padao kao lud.”

Vanja Mijatović, koja leži na odeljenju ortopedije bolnice u Kraljevu, kaže da joj je jako teško i da ima bolove.

“Bilo je strašno! Sećam se prvog udarca. Sve se desilo za dve, tri sekunde. Imala sam jake bolove u grudima. Nisam mogla da dišem i uspaničila sam se. Tu se našla jedna žena koja mi je pomogla. I moje kolege su dotrčale. Možda sada izgledam normalno, ali mi je još uvek teško. Moram da budem psihički jaka da ovo prebrodim”, izjavila je Vanja za Kurir.

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top