Prati nas

Vesti

Ana Sević je u drugom stanju?

Kako prenose domaći mediji, bivša supruga Darka Lazića je u drugom stanju, a lepe vesti je saznala na odmoru u Crnoj Gori.

Naime, pevačica leto provodi u Crnoj Gori sa svojim izabranikom Danijelom Nedeljkovićem i ćerkom Lorenom, i baš tu su je sačekale lepe vesti.

“Ana je smeštena u Kotoru. Ona i i Danijel iznajmili su najluksuzniji apartman, a društvo im pravi Lorena, od koje se ne razdvajaju. Ona je ta koja mami već neko vreme traži da joj rodi brata, a sada je Ana rešila da svojoj mezimici ispuni želju. Ana i Danijel viđeni su u Kotoru kako kupuju test za trudnoću, a kad ga je uradila i shvatila da je pozitivan, njihovoj sreći nije bilo kraja”, priča izvor i dodaje:

“Ipak, oni ovu vest kriju od svih jer ne žele da izbaksuziraju. Zasad su se poverili samo najbližima, a plan je da Ana sledeće nedelje izvadi krv kako bi bili sto odsto sigurni da je zaista trudna. Najsrećniji je trenutno Danijel jer će ovo biti njegovo prvo dete. On i ana su već pričali o svadbi, koju planiraju za sledeću godinu, a pre toga će organizovati malo intimnije venčanje, samo za porodicu i najuži krug prijatelja”, završava izvor.

Pevačica i njen izabranik se nisu oglašavali ovim povodom.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top