Prati nas

Vesti

Ana Sević od dečka dobija automobil vredan 25.000 evra

Pevačica dobija vredan poklon od dečka nakon samo pola godine zabavljanja

Njen automobil slupao je Darko Lazic

Iako je sa dečkom biznismenom Danijelom Nedeljkovićem u vezi samo pola godine, pevačica  Ana Sević će od njega dobiti vredan poklon. U pitanju je automobil Mercedes C300, koji košta 25.000 evra.

Biznismen ovaj poklon planira već dva meseca, a auto će dopremiti iz Nemačke.

“Danijel i Ana se zabavljaju od početka godine, a njihova veza je jaka i stabilna, uprkos činjenici da nisu dugo zajedno. Čini se da je Danijel u Sevićevoj našao sve što je tražio u ženama, te je sada rešio da joj pokaže koliko mu znači njeno prisustvo. Dugo je razmišljao kako da je obraduje, pa je došao na ideju da bi luksuzni automobil bio najbolji izbor za njegovu izabranicu’’, rekao je izvor blizak Nedeljkoviću, pa dodaje:

‘’On je odmah znao da će Ani pokloniti Mercedes i da će ga dopremiti iz Nemačke, a samo je trebalo da odluči koji model želi da joj pokloni. Dugo se  premišljao, ali se konačno odlučio za polovni Mercedes C300 iz 2015. godine, koji košta 25.000 evra, a čija puna cena iznosi oko 80.000 evra. Za neke je možda suludo da joj posle pola godine veze kupi automobil, ali Danijel na taj gest ne gleda kao na nešto veliko’’, kaže izvor za Alo uz objašnjenje da je auto želeo da kupi jer su mu smetale šale na Anin račun da je sa Darkom Lazićem bila u vezi samo zbog novca.

2 komentara

2 Comments

  1. T

    08. 06. 2018. at 12:47

    Vec je pocela da ga muze

  2. glambert

    08. 06. 2018. at 14:59

    ko jos dokazuje ljubav tako?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top