Andrija Milošević uskoro postaje tata, objavljene fotografije trudne supruge

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Glumac Andrija Milošević i njegova izabranica i koleginica Aleksandra Tomić uskoro će postati roditelji. U intervjuu za magazin Story, otkrili su da čekaju dečaka, te da će detetu dati ime Relja. Takođe su se osvrnuli na izazove u trudnoći, a glumac je rekao i da bi voleo da ima puno dece i veliku porodicu.

„Imam želju za velikom porodicom. Ne žurim, ne mistifikujem, ali to je ideal. Koliko ćemo biti u mogućnosti, to ćemo videti, ali bez obzira na to koliko nas je za stolom, mi ćemo biti porodica“, rekao je glumac za pomenuti magazin.

„Voleo bih da imamo i ćerku i sina. Radovati se novom životu, to je nešto najsvetije pod ovim nebom. Imati osećaj smisla i potpune ispunjenosti, to je ono za čim traga svaki dobar čovek. Imam utisak kao kada se pred zoru rađa Sunce, pa pomisliš: Bože, koliko je lepo“, dodao je on.

https://www.instagram.com/p/CaAis6DNFvc/

Aleksandra je, s druge strane, ispričala sa kojim se izazovima susreće tokom trudnoće.

„Pandemija je izazov za svačiju psihu, a za trudnice naročito. Žene su izuzetno osetljive u ovom periodu, a i inače su preopterećene gomilom saveta i tuđih iskustava, još kad se na to doda strah od ovog užasnog virusa, često postane previše za jednu ženu“, rekla je ona.

„Mene je priroda počastila veoma lakom trudnoćom i nisam prolazila kroz brojne izazove koje žene često imaju pa ne smem ni da se žalim. Sigurna sam da mnogim ženama trudnoća nije samo uživanje nego borba sa sopstvenim telom i psihom“, dodala je glumica.

https://www.instagram.com/p/CaCHvR4Nhtf/

Rekla je da ima određenu vrstu treme.

„Apsolutno sam spremna, ali to ne znači da nemam određenu vrstu treme koja više ide iz uzbuđenja i želje da sve prođe kako treba. Prvenstveno mislim na porođaj. Imala sam sreću da moju trudnoću vodi prof. Dejan Filimonović koji me je kroz nju proveo kao kroz šetnju i nije dozvolio da razvijem ikakve strahove i paranoje. Jedva čekam da vidim to malo biće“, ispričala je ona.

POSLEDNJE VESTI