Poznati o najbizarnijim stvarima koje su o sebi priočitali u medijima

Foto: Printscreen, Youtube
Foto: Printscreen, Youtube Svedoci smo toga da se često u medijima o poznatim ličnostima pišu razne stvari. Od toga, neke su istinite, a neke totalni tračevi na osnovu one izreke „rekla-kazala“. Da je mnogo i bizarnih priča koje kruže o ljudima sa javne scene, neki od njih svedoče za portal Nova.rs šta su najveće neistine, laži i bizarnosti koje su o sebi čuli ili pročitali.
Recimo, pored svih pisanja u medijima o pevačici Svetlani Ražnatović, njoj su najviše zasmetale gradske spekulacije, a Ceca u razgovoru za naš portal otkriva koje laži nemaju veze sa istinom. “Ako ćemo o toj temi, lakše bi mi bilo da nabrojim šta nisam bila ili šta nisam uradila. Nisam pedofilka i lezbijka. To bih izdvojila. Tokom svih ovih godina, koliko postojim na muzičkoj sceni, slušala sam priče o sebi koje su za Spilberga (smeh)”, rekla pevačica. Takođe, i glumac Andrija Milošević naslušao se brojnih bizarnih priča o sebi, ali i načitao raznih tekstova koje nikada nije demantovao jer nema običaj da se na taj način oglašava javno. Međutim, jedna spekulacija prilično mu je zasmetala.
Šokantna scena snima se uskoro (foto: pr)
“Ima toga poprilično. Čovek se više ne može ni setiti čega se sve naslušao i načitao, ali ja to pustim, šta da radim. Neka se priča i piše. Po meni, najbizarnija stvar je ta, što u nekim mojim biografijama na internetu piše, da imam sina koji se zove Petar ili Bora. Više se ni ne sećam koje ime stoji, a istina je da nemam sina”, kazao nam je glumac. Novi muzički direktor “Grand” produkcije Aleksandar Milić Mili inače važi za normalnog čoveka i surovog profesionalca u poslu. U estradnom svetu za muzičara svi imaju samo reči hvale, a čak se ni u medijima ništa ružno o njemu nije pisalo, osim u jednom prilikom pre pet godina. S obzirom na to da Mili nema nijednu prekršajnu prijavu, a kamoli krivičnu, najbizarnija laž o njemu je kada je objavljen članak, u kom se navodilo da je uhapšen jer je svojim automobilom, koji je bio na poternici Inrerpola, pokušao da uđe na teritoriju Hrvatske. Na kraju se ispostavilo da to nije tačno. “Najbizarnija laž koju sam čuo ili pročitao o sebi je da sam uhapšen pre nekoliko godina, što naravno nije tačno”, odgovorio je kratko Mili.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI