S Milijem ne pričam kada se ugase kamere: Ceca o odnosima u Zvezdama Granda

Prošlo je šest meseci otkako je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović postala deo muzičkog šou program takmičenja Zvezde Granda.
Javnost u Srbiji, između ostalog, zanimao je i njen odnos s bivšim saradnikom Aleksandrom Milićem Milijem, a Ceca je sada u intervjuu za „Blic“ navela da sa njim ne razgovora onda kada se kamere ugase.
„Mislim da gledaoci nemaju prilike da vide sve, jer pored subotnje emisije iza nas stoji rad sa kandidatima u muzičkom studiju gde pred svaku emisiju radimo sa njima. Meni mnogo u tome pomaže Ivana Peters. Što se tiče emisija, trudim se da budem realna u komentarima, da kandidati ne napuste scenu besni ili tužni. Pre svega jer su tek na početku karijere i nije poenta da budu nesrećni, već da, kada im se ukaže šta su greške, se potrude da iste isprave“, rekla je Ceca. Izjavila je još da s Milijem ne razgovora van studija, kada se kamere ugase. „Gledajte, trudim se da se za svoje kandidate borim maksimalno. Ne volim kada ne dobiju glas, a pogotovo kada im se jasno i argumentovano ne objasni gde su pogrešili. Lako je sedeti i pričati da nije valjalo ovo ili ono, ali pokaži kako je ispravno da bi svi mi koji navodno ne znamo, čuli tebe koji ispravno radiš. Sa Milijem ne komuniciram kada se kamere ugase“, rekla je Ceca.

One Response

  1. I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI