Anne Hathaway uputila ohrabrujuću poruku svim majkama

(foto: WENN)

Glumica Anne Hathaway postala je majka u aprilu ove godine, a kilograme koje je dobila u trudnoći ne žuri da skine jer je, kako kaže, ponosna na njih.

Od kada se porodila, lepa glumica je promenila mišljenje o svom telu i sada gleda mnogo pozitivnije na dobijene kilograme.

“Nije sramota ugojiti se tokom trudnoće (ili bilo kada). Nije sramota ako vam treba više nego što ste mislili da smršate (ukoliko želite da smršate)”, napisala je Anne na Instagramu i podelila fotografiju farmerki od kojih je napravila šorts.

“Tela se menjaju. Tela rastu. Tela se smanjuju. Sve je to ljubav (ne dozvolite da vam neko kaže suprotno)”, nastavila je ona.

Glumica je ohrabrujući post objavila tri meseca nakon što je gostovala u emisiji Ellen DeGeneres i otkrila da joj je bilo jako teško kada joj je trener umesto čestitke na prinovi, rekao da verovatno pokušava da skine višak kilograma. Anne je u tom trenutku želela da ostane smirena, ali je priznala da je nakon toga zaplakala jer se postidela svog tela.

Ipak, nije se vratila u teretanu, već je četiri meseca nakon porođaja zavolela svoje telo takvo kakvo jeste i odlučila da ne žuri da povrati staru liniju.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI