in ,

Ariana Grande iznenadila posetom u bolnici žrtve napada u Mančesteru

(foto: MEN)
(foto: MEN)

Ariana Grande je konačno stigla u Mančester, u kom će održati humanitarni koncert kako bi se skupio novac za pomoć žrtvama terorističkog napada koji se desio prošle nedelje, a pre toga je svratila u dečju bolnicu kako bi iznenadila svoje fanove koji se tamo još uvek oporavljaju od povreda koje su zadobili nakon njenog koncerta.

„Ponosna sam na tebe što si tako jaka. Svaka ti čast na tome kako se boriš sa ovom situacijom“, rekla je 23-godišnja pevačica 8-godišnjoj devojčici koja nije prestajala da se smeje oduševljeno jer ju je njen idol posetio u bolničkoj sobi.

(foto: MEN)
(foto: MEN)

Ari je fanovima donela i poklone, među kojima su se našli plišani medvedići, suncokreti i promo materijal za turneju koji je lično potpisala za njih.

Otac jedne od devojčica koju je Grandeova posetila je na društvenim mrežama objavio fotografije ove posete, uz poruku: „Nikada nisam video Jaden tako srećnu. Ponovo plačem dok ovo pišem. Zamislite osećaj kada vam se ćerka probudi nakon druge operacije i prvo što vas pita je to da li je Ariana dobro nakon napada. Eto koliko joj ona znači.“

(foto: MEN)
(foto: MEN)