Prati nas

Extra

Ariana Grande uzvratila Piersu Morganu: žene mogu biti gole i dostojanstvene!

Ariana Grande stala je u zaštitu popularnog benda i izjavila da ona takođe koristi talenat i seksipil kako bi prodala albume!

Ariana Grande stala je u zaštitu svoje majke i koleginica na tviteru

Pop pevačica Ariana Grande stala je u odbranu svojih koleginica nakon što je britanski voditelj Piers Morgan izjavio da Little Mix seksualizuju svoje pesme i spotove kako bi zaradile više.

Little Mix nedavno su objavile fotografiju svog novog singla Strip, na kojoj su im tela prekrivena ručno ispisanim, uvredljivim komentarima, a Morgan je u britanskom jutarnjem programu rekao da tu fotografiju ne smatra ni malo ohrabrujućom.

To je budalaština, skidanje zbog veće prodaje, znaju da sex prodaje i to rade. To je to. Nema nikakve dublje poruke” , izjavio je.

Voditelj je pored popularne grupe pomenuo i Ellen DeGeneres koju je nazvao licemernom.

Mnogi fanovi zvezda stali su u njihovu odbranu. Neki od komentara su aludirali na Morganovo potpuno pogrešno shvatanje i izvrtanje umetničke zamisli, a u celu dramu se umešala i majka Ariane Grande, Joan Grande , koja je na tviteru odbrusila voditelju, “Zar te majka nije naučila da ne govoriš ništa ako nemaš šta lepo da kažeš?” 

Voditelj joj nije ostao dužan i uzvratio joj je tvitom, “Hej Joan, majka me je naučila da uvek budem iskren u vezi toga kako se osećam i da imam pravo da iskažem svoje mišljenje.” 

Ubrzo nakon njegovog odgovara umešala se i vlasnica pesme God Is A Woman. 

Ellen je divna osoba. Ja koristim svoj talenat i svoju seksualnost non stop zato što ja to biram. Žene se mogu izraziti i na seksualan način iako su talentovane. Gole i dostojanstvene. Naš izbor. Nastaviću da se borim dok ljudi ne budu shvatili, govorim ovo sa punim poštovanjem, ali hvala, sledeći” , napisala je pevačica.

Nastavite da se borite dive! Sestre vam čuvaju leđa” , izjavila je u sledećem tvitu i označila grupu.

Međutim, Ariana se nije tu zaustavila. U seriji tvitova napisla da se raduje danu kada će on moći da bude na vestima zbog svog uspeha, a ne zbog kritikovanja mladih i talentovanih žena.

Mislim da bi to bila dobra ideja za tebe i tvoju karijeru, ili barem onog šta je od nje ostalo” , dodala je.

Na samom kraju, Ariana je iskopala Morganov nekoliko dana star tvit i postavila pitanje, “misliš li da je u redu kada ti to radiš?” 

Iako Morgan još uvek nije odgovorio, njegov dvadesetpetogodišnji sin, Spencer Morgan, našalio se sa celokupnom situacijom na tviteru i podelio je Arianin tvit, dodavši da sada sigurno nema šanse da je osvoji.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top