Search
Close this search box.

Raspad u najavi: Najveća ženska grupa na svetu ostala bez članice

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Sada je i zvanično: Jesy Nelson je napustila grupu Little Mix nakon 9 godina.

Ovo su potvrdile devojke iz benda, saopštenjem koje je objavljeno na profilima na društvenim mrežama.

„Nakon sjajnih zajedničkih 9 godina, Jesy je odlučio da napusti Little Mix. Ovo je neverovatno tužan trenutak za nas, ali u potpunosti je podržavamo. Veoma je volimo i slažemo se da je bitno da uradi ono što je najbolje za nju i njenu dobrobit i psihičko zdravlje,“ navodi se u saopštenju.

Devojke su rekle da dalje nastavljaju kao trojac.

„Znamo da će mnogi biti uznemireni ovim vestima. Volimo vas i zahvalne smo vam na poverenju i kontiuniranoj podršci. Radujemo se što ćemo vas videti na turneji,“ navele su one.

https://www.instagram.com/p/CIySkxPBfTn/?igshid=16jir3maloeik

Odmah nakon saopštenja grupe, saopštenjem se oglasila i Jesy, navodeći da je sa grupom učinila stvari o kojima je mogla samo da sanja.

„Istina je da to što sam u bendu u poslednje vreme značajno uticalo na moje psihičko zdravlje. Teško mi je bilo da podnesem pritisak toga što sam u ženskoj grupi i pritisak da moram da ispunim očekivanja. U životu dođe vreme kada moramo da brinemo o sebi, da učinimo sebe srećnima i sada je trenutak da to uradim.“

„Nakon mnogo razmišljanja, teška srca, saopštavam da napuštam Little Mix. Moram da provedem vreme sa ljudima koje volim, radeći stvari koje me čine srećnom. Spremna sam da započnem novo poglavlje u životu – nisam sigurna kako će to izgledati, ali nadam se da ćete biti tu da me podržite.“

Nakon što se zahvalila fanovima, poseban pozdrav uputila je i koleginicama iz grupe.

„Najviše od svega želim da kažem hvala Jade, Perrie i Leigh-Anne koje su deo nekih nezaboravnih uspomena. Nadam se da ćete nastaviti da ispunjavate svoje snove i nastavite da pravite muziku koju ljudi vole,“ završila je Jesy.

POSLEDNJE VESTI