Ariel Winter odgovara na kritike o figuri: ‘Nisam ku*va ako nosim šorts’

Ariel Winter odgovorila je na oštre kritike koje su joj upućene nakon što je na Instagramu postavila fotografiju u kratkom šorcu.

Zvezda serije Moderna porodica je i ranije dobijala negativne komentare na račun svog oblačenja, a na najnovije kritike odgovorila je oštro.

“Prilično sam iznervirana zbog komentara da sam se jedva uvukla u šorc i ideje da za mene nije okej da nosim šorc. LETO JE. Vruće je i normalno je da ću nositi kratku odeću. Neću da se znojim u rolci da bih udovoljila nekome.”

“Nisam ku*va zbog toga što nosim šorc ili kratke majice. Ja sam sasvim normalna devojka. Takođe, nisam se ‘jedva uvukla’ u bilo šta. Šorc mi pristaje savršeno.” dodala je devetnaestogodišnja glumica.

Ariel je takođe stala u odbranu ostalih mladih žena koje su se našle u sličnoj situaciji: “Molim vas da ostavite mlade žene na miru. Mi samo živimo naše živote.”

Nakon što su je napali što je nosila izazovan kupaći kostim u maju, Winter je rekla da je ne zanima šta drugi misle o njoj, kao i da nikako nije mogla da udovolji drugima, te je odlučila da će od sada da udovoljava samo sebi. Bravo Ariel!

Povezane vesti

Back to Top