Prati nas

Extra

Avril Lavigne optužila Marka Zuckerberga za “promociju nasilja”

Poznati bend predmet podsmeha.. (foto: Facebook/Nickelback)

Poznati bend predmet podsmeha.. (foto: Facebook/Nickelback)

Da se sa nekim stvarima ne treba šaliti i na koji način mala prozivka može uozbiljiti situaciju, pokazala nam je pevačica Avril Lavigne.

Ona je na provokaciju Marka Zuckerberga na račun poznatog kanadskog rok benda Nickelback burno reagovala i rešila da se osnivačem Facebooka ‘obračuna’ na društvenim mrežama. Kada je ovaj američki programer i glavni izvršni direktor najpoznatije društvene mreže na svetu ove nedelje predstavio Jarvis, pametnog kućnog ‘digitalnog slugu’, napravio je šalu u vezi pesama How you remind me i Photograph čuvenog rok benda.

A photo posted by Mark Zuckerberg (@zuck) on

“Otpevaj nam neke dobre pesme Nickelbacka”, rekao je Mark Jarvisu, a uređaj odgovorio: “Žao mi je Mark, plašim se da neću moći… nema dobrih Nickelbackovih pesama.” Na ovo je Zuckerberg odgovorio: “Dobro je. To je zapravo bio test.”

Avril je ovo posebno uvredilo, što je i opravdano budući da je bila u braku sa pevačem benda Chadom Kroegerom, od koga se razvela u septembru 2015.godine. Pevačica se u utorak uveče na Twitteru obratila Marku, navodeći da je njegova šala vrlo neukusna i da na taj način promoviše vređanje i nasilje, te da tako loš primer šalje celom svetu.


Mark se još uvek nije oglasio povodom pevačicinog tvita.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top