Search
Close this search box.

Avril Lavigne optužila Marka Zuckerberga za „promociju nasilja“

Poznati bend predmet podsmeha.. (foto: Facebook/Nickelback)

Da se sa nekim stvarima ne treba šaliti i na koji način mala prozivka može uozbiljiti situaciju, pokazala nam je pevačica Avril Lavigne.

Ona je na provokaciju Marka Zuckerberga na račun poznatog kanadskog rok benda Nickelback burno reagovala i rešila da se osnivačem Facebooka ‘obračuna’ na društvenim mrežama. Kada je ovaj američki programer i glavni izvršni direktor najpoznatije društvene mreže na svetu ove nedelje predstavio Jarvis, pametnog kućnog ‘digitalnog slugu’, napravio je šalu u vezi pesama How you remind me i Photograph čuvenog rok benda.

A photo posted by Mark Zuckerberg (@zuck) on

„Otpevaj nam neke dobre pesme Nickelbacka“, rekao je Mark Jarvisu, a uređaj odgovorio: „Žao mi je Mark, plašim se da neću moći… nema dobrih Nickelbackovih pesama.“ Na ovo je Zuckerberg odgovorio: „Dobro je. To je zapravo bio test.“ Avril je ovo posebno uvredilo, što je i opravdano budući da je bila u braku sa pevačem benda Chadom Kroegerom, od koga se razvela u septembru 2015.godine. Pevačica se u utorak uveče na Twitteru obratila Marku, navodeći da je njegova šala vrlo neukusna i da na taj način promoviše vređanje i nasilje, te da tako loš primer šalje celom svetu.

A photo posted by Avril Lavigne (@avrillavigne) on
Mark se još uvek nije oglasio povodom pevačicinog tvita.

POSLEDNJE VESTI