in ,

Avril Lavigne se oporavlja od lajmske bolesti: Krajem godine nove pesme


Konačno se vraća na scenu (foto: wenn)

Prošlo je više od dve godine otkako je pevačica Avril Lavigne otkrila da boluje od lajmske bolesti, a kako izvor blizak pop-rok zvezdi javlja, Avril se oporavlja i vraća muzici.

Neimenovani izvor je izjavio da se Avril sada dobro oseća. „Njen oporavak teče odlično, i jača je iz dana u dan. Ima mnogo više energije, čak je počela i da trenira.“ potvrdio je izvor za E!

Hronično stanje je tridesettdvogodišnju pevačicu prikovalo za krevet na pet meseci, i potisnulo sav profesionalni trud i napor, sve do decembra prošle godine, kada je objavila svoj šesti studijski album.Ono što će fanove njene muzike obradovati jeste vest da pevačica sprema nešto novo, i to vrlo uskoro.

„Trebalo bi da izbaci novu muziku krajem ove godine. Bio je to malo sporiji proces, uzimajući sve okolnosti u obzir“ dodao je izvor.

Inspiraciju za novu muziku Avril je pronašla u njenoj bolesti kao i u razvodu od frontmena Nickelbacka, Chada Kroegera: “ Sama piše ceo materijal, prošla je kroz dosta toga, od razvoda do bolesti, tako da ima mnogo toga da podeli“ rekao je izvor.

View this post on Instagram

Avril Lavigne and Chad Kroeger at The Pre-Grammy Gala 2016.#pregrammy2016 #pregrammys #avrilandchad #avrillavigneandchadkroeger #avrillavignestyle

A post shared by Joe Rick (@joerickdecember87) on

Pored dobrih vesti što se zdravlja i karijere tiče, pevačica ima i novu ljubav u svom životu- muzičkog producenta J.R. Rotema. Par je fotografisan u Los Anđelesu kako se drži za ruke, a izvor potvrđuje da je prijateljstvo definitivno krenulo ka nečem dubljem:

„U poslednje vreme se ne odvajaju, i definitivno ima hemije među njima. Izašli su zajedno već nekoliko puta i njihov odnos sasvim sigurno ide ka romansi“ izjavio je insajder.

loading...