Baka Bobbi Kristine: Ne znam da li će se moja unuka izvući!

Svi se nadaju najboljem (foto: wenn)

Pevačica Cissy Houston ne polaže mnogo nade u to da će se njena unuka Bobbi Kristinu Brown potpuno oporaviti, ali se i dalje moli za njeno zdravlje.

Ćerka preminule pevačice Whitney Houston se trenutno nalazi u komi, u koju je zapala pre dva meseca, nakon što je pronađena u nesvesnom stanju u kadi svoje kuće u Džordžiji i to tri godine nakon smrti svoje majke, koja se utopila u kadi.

Izvori bliski porodici komentarišu da nije slučajno što je dvadesetjednogodišnja pevačica u usponu, pronađena u istom stanju kao i njena majka.

Povodom ovog tragičnog događaja se oglasila i njena baka Cissy. “Iste su”, odgovorila je u intervjuu u sredu, “Nema mnogo nade za nju. Molimo se. Prepustim sve Bogu, jer znam da on može učiniti čuda, a ne ja. Molim vas sve, molite se Bogu jer on jedino može nešto učiniti. Ako napravi čudo, hvala mu, ako pak ne, biću u redu s tim.”

Oglasio se i otac devojke, Bobby Brown, koji insistira da se porodica moli i ne pada mu na pamet da je isključe sa aparata koji je održavaju u životu.

Nerazjašnjena situacija je i dalje pod medicinskom istragom. Neki mediji navode da su njen dečko Nick Gordon i Bobbi bili imali fizički obračun pre samog incidenta, dok drugi izjavljuju da se predozirala tog jutra pre nego što je pronađena,

Povezane vesti