Prati nas

Vesti

Šest godina bez Whitney Houston

Diva raskošnog vokala smatrala se jednom od najuspešnijih muzičarki svih vremena, no imala je težak život.

Pre tačno šest godina je ostao bez muzičke dive anđeoskog glasa, Whitney Houston.

Beživotno telo talentovane pevačice pronađeno je u kadi 11. februara 2012. godine u sobi hotela Hilton na Beverli Hilsu. Zvaničnom istragom otkriveno je da je uzrok smrti utapanje. Međutim, u organizmu Houstonove pronađeni su i brojni opijati, kao što su marihuana i kokain.

Nažalost, poslednjih godina njenog života više se pisalo o njenom privatnom životu, nego o dostignućima u karijeri, budući da je nesrećno preminula pevačica zbog zavisnosti zapostavila svoju muziku.

Za života, diva raskošnog vokala smatrala se jednom od najuspešnijih muzičarki svih vremena. Prodala je više od 200 miliona albuma šriom sveta i još uvek je jedini izvođač čijih se sedam singlova za redom našlo na prvom mestu Billboardove Hot 100 liste singlova, što nije pošlo za rukom ni Beatlesima, Michaelu Jacksonu i Mariah Carey.

Nakon njene smrti, stupce tabloida punile su skandalozne priče o incesodinoj vezi njene ćerke Bobbi Kristine i njenog usvojenog sina Nicka Gordona. On je kasnije optužen i osuđen za ubistvo Bobbi, koja je pronađena u kadi punoj vode, okrenuta glavom nadole, te se zbog toga sumnjalo da je pokušala da izvrši samoubistvo na isti način kao i njena majka, zbog čega je nesrećna devojka provela dve godine na lečenju.

Whitney je svetu ostavila brojne hitove, koji se i danas rado slušaju, a samo jedan od njih je I will always love you.

2 komentara

2 Comments

  1. Onlythebrave

    12. 02. 2018. at 18:30

    Ok

  2. Thay

    14. 02. 2018. at 10:49

    S obzirom da je ceo život patila od suvišnih kilograma i bila na mnogim dijetama, Leksi je ovog puta želela u potpunosti da promeni svoj način života, jer je smatrala da će jedino to doneti rezultate na duge staze.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top