Search
Close this search box.

Glumica je spasila sina, a potom se udavila: Tragična sudbina Naye Rivere

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Zvaničnici su potvrdili uzrok smrti glumice Naye Rivere, nakon što je urađena autopsija.

Lokalni mrtvozornik utvrdio je smrt glumice uzrokovana davljenjem, a slučaj je ocenjen kao slučajnost.

„Nema indicija da su alkohol ili lekovi imali ulogu u smrti. Autopsija je pokazala da je smrt nastala zbog davljenja,“ navodi se u izveštaju sa autopsije, u koji su uvid imali američki mediji.

Tridesettrogodišnja glumica nestala je 8. jula, nakon što je išla u plovidbu čamcem, sa 4-godišnjim sinom Joseyem na kalifornijskom jezeru Piru. Njen sin je pronađen sam, na brodu.

Istraga je pokazala da je Naya spasila sina i da ga je stavila u čamac, ali da nije uspela i sama da se popne. Ovo je delimično potvrdio i maloletni dečak, koji je policiji rekao da se mama nikad nije vratila sa plivanja.

https://www.instagram.com/p/CCncKh6jZit/

U toku jučerašnjeg dana oglasila se i porodica preminule glumice, koja se javnosti i fanovima zahvalila na podršci.

„Zahvalni smo na ogromnoj ljubavi i molitvama za Nayu, Joseya i našu porodicu prethodne nedelje. I dok oplakujemo našu legendarnu lepoticu, blagosloveni smo što odajemo počast njenom zaveštanju i opčinjujućem talentu. Naya je bila neverovatno talentovana, ali je bila još bolja osoba, majka, ćerka i sestra.

Hvala svim muškarcima i ženama iz policijskih odeljenja okruga Ventura, Tulare i San Luis Obispo, na posvećenosti i naporima da pronađete Nayu. Posebnu zahvalnost dugujemo heroini koja ju je pronašla. Hvala njenim prijateljima, kolegama i fanovima na kontinuiranoj podršci.

Raj je dobio našeg živahnog anđela. Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovim trenucima,“ navodi se u saopštenju, koje je objavio sajt Deadline.

POSLEDNJE VESTI