Bali beg na filmu!

Burak snima film
Burak snima film   28-ogodišnji turski glumac Burak Özçivit, zbog uloge hrabrog ratnika Bali bega osvojio je srca žena širom Afrike, Evrope i Azije, odnosno svuda gde se emituje serija Sulejman Veličanstveni. On kaže da nije ni sanjao da će njegov lik iz serije postići toliku slavu.
„Nisam ni sanjao da će moj lik postati takav fenomen. Dobijam pisma iz 60 zemalja u kojima se prikazuje serija“, otkriva Burak, koji je svojevremeno bio mister Turske. Pogledajte galeriju fotografija atraktivnog Buraka. U Turskoj se trenutno snima poslednja, četvrta sezona televizijskog spektakla Sulejman Veličanstveni. Na razočarenje žena, u njoj nema Bali bega, ali kako dame ne bi patile, producenti su odlučili da sa Burakom u glavnoj ulozi snime istorijski film Malkočoglu.
F.Y./Tracara.com

10 Responses

  1. :) lepo mu stoje brci :D lep decko.. xoxo prince za tracarine fanove…

  2. On je tako divan i savršen.Ali sada je kod nas u Bosnu,u Sarajevo tačnije trebao doći krajem marta da bude spec. gost plesne grupe ˇˇVatra Anadolijeˇˇ.Rekli i još najavili organizatori koncerta da dolazi Burak,a onda dan pred sami koncert kada su već svi kupili karte,nismo sigurni da dolazi,neka to bude iznenađenje.Slagali nas lažovi jedni,a karte nisu nimalo bile jeftine.Ali barem ga ovako vidimo :) <3 <3

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI