Beckhamovi snimaju reality kao Kardashianovi?

60th London Evening Standard Theatre Awards 2014 held at the London Palladium Featuring: David Beckham,Victoria Beckham Where: London, United Kingdom When: 30 Nov 2014 Credit: Lia Toby/WENN.com

Victoria i David Beckham su u pregovorima za reality show o životu njihove porodice poput Kardashijanovih, piše Daily Star.

“Victoria se oduvek trudila da prikaže kako je deo visokog društva, a sad bi sa gledaocima više volela da podeli svoju zabavnu stranu. Porodici je rekla da bi ovoga pita mogli da naprave pravi hit, kaže izvor blizak poznatoj porodici.

Pored pregovora o realityu, gospođa Beckham zauzeta je njujorškom nedeljom mode, ali i sastankom sa svojim bivšim kolegicama Space Girlsicama sa kojima takođe dogovara nove projekte. No, oni koji su se nadali da najpopularnija ženska grupa na svetu ide na turneju, biće razočarani.

“Ne idem na turneju. Spice Girls ne idu na turneju”, rekla je 43-godišnja Victoria, ali ona i njene koleginice iz grupe su objavile da žele ponovno da sarađuju i ožive svoj stari moto – Girl Power.

Povezane vesti

Back to Top