Prati nas

Extra

Bekckham: Priznajem, Victoria me oblači!

Priznaje da ga oblači žena! (foto: Facebook)

Priznaje da ga oblači žena! (foto: Facebook)

David Beckham je na predstavljanju svoje nove kolekcije koju je lansirao u saradnji sa modnom kompanijom H&M odgovarao na brojna pitanja novinara i tom prilikom rekao koliki uticaj na njegovo oblačenje ima supruga Victoria Beckham.

“Daje mi savete jer je njena vizija mode fascinantna i posao joj ide odlično. Savetuje me u 99 posto slučajeva, i uvek mi kaže ako mi nešto ne pristaje jer je iskrenost u vezi jako važna”, rekao je ovaj fudbaler u penziji, koji je sada uspešan model, dodajući i to da Victoria nema dlake na jeziku kada su u pitanju moda i stil.

Na pitanje koji najbolji modni savet mu je dala supruga, David e odgovorio: “Najbolji savet koji mi je ikad dala je zapravo savet šta da ne obučem i skoro uvek je poslušam”.

S obzirom na to da je nekoliko puta bio proglašen za najbolje obučenu javnu ličnost i da je poznat po svom besprekornom stilu, izgleda da David nije pogrešio što je dopustio supruzi da ima presudan uticaj na njegovo oblačenje, zar ne?

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. ezel

  24. 03. 2015. at 00:06

  Porodica za primijer. Lijepo ga oblaci

 2. ezel

  24. 03. 2015. at 00:07

  Porodica za primijer. Lijepo ga oblaci a on je najsavrseniji covijek na svijetu…po meni.

 3. Tora

  24. 03. 2015. at 02:00

  Šteta što više muškaraca ne sledi njegov primer. :( Nažalost, ovde svaki muškarac koji vodi računa o tome kako je obučen biva proglašen za, da prostite, pedera, a ja mislim da devojke uvek vole da bude lepo obučenog, sređenog momka.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top