Bićemo prijatelji kad se završi Survivor: Sve veći razdor između Crvenih i Plavih

Ne dopada im se njihovo ponašanje.

U jednoj od epizoda prošle nedelje, najzgodniji takmičar Luka je istakao da mu se ne dopada način navijanja pojedinih takmičara plavog plemena.

Dobacivanja, zviždanje i ometanje je ocenio kao neprimerene, a sada su i plavi objasnili šta im se kod crvenih ne dopada.

„Mi smo više u fazonu, ‘ajmo samo pobeda’, da budemo najbolji, a crveni su došli da igraju igru. Ja sam više za to da igramo igru, ali sve to kroz neki osmeh i zabavu“, ocenio je Filip.

Denis je uputi najoštirje kritike.

„Njihove fore su ‘zdravo rivali’, ‘evo ruka, sretno’, a onda posle kad pobede urlaju kao da će nas polomiti. Bićemo prijatelji na kraju, kad se završi sve, a do tad se ne moramo ni gledati. Treba malo straha uterati jer su dobili sad krila. Kad im ide sve divno, al kad počnu da gube okrenuće se karte i u njihovom plemenu. Treba malo da izgube samopouzdanje jer vidi se da stalno pevuše, sretni su…“, rekao je Denis.

Nora se takođe složila sa njima.

„Kada vidim crvene kako se vesele u jednu ruku mi je drago jer se vesele svom poenu. S druge strane neke njihove reakcije su mi baš bezveze“, dodala je Nora.

Pogledajte video: Kako Antonia vidi crveno pleme

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI